Kwaakerrun

 

Inschrijving Run

 

Dit jaar is alweer de 9e editie van de Gipmans Planten Kwaakerrun!  Een run geschikt voor zowel jong als oud, door de gezellige straten van ons prachtige 't Ven. 

Je bevindt je nu op de inschrijfpagina voor de hardloopwedstrijden op zondag 22 september 2019. Fantastisch dat je er dit jaar (weer) bij wil zijn! Dit jaar is de 2,5 km ook geopend voor iedereen boven de 16 jaar. Dus ben je net gestart met hardlopen of ben je iemand die van de kortere afstanden houdt, dan is dit uitermate geschikt voor je.

Het inschrijfgeld bij voorinschrijving bedraagt 10 euro voor de 5 en 10 km en voor de overige afstanden 4 euro.

Let op onze 10 km is al VOL. Op de 5 km en 2.5 km kan er nog wel ingeschreven worden.

De voor-inschrijvingen zijn geopend tot 12 september. Daarna is na-inschrijven nog mogelijk via onze site tot en met  20 september. Na-inschrijven betekent wel dat je naam niet op het startnummer kan komen en dat je niet in aanmerking komt om je ook in te schrijven voor de Venloop.

Nieuw dit jaar is dat je een gegarandeerd startbewijs voor de Venloop kunt reserveren. Als je dit wilt kun je dat bij je inschrijving aangeven. En als je echt bent gefinisht bij de Kwaakerrun, dán kun je de code verzilveren voor een startbewijs bij de Venloop.

Na afloop van onze 10 km run, kun je met het startbewijs deelnemen aan onze tombola. Er zijn weer prachtige prijzen te winnen. 

 

 

INSCHRIJVEN

 

©2019 Kwaakerrun gemaakt doorMarktmedia